Парис отлетя от VIP Brother и България

Похвали се, че вече е в един от любимите си градове
18 сеп 2013 12:10, Александър Попов
39
Парис отлетя от VIP Brother и България
Снимка: Twitter

Богата наследница Парис Хилтън остана по-малко от два дни в България, колкото да обере лаврите като голямата гост звезда във VIP Brother.

Въпреки че няма официална информация, милионерката явно си е събрала багажа и вече се намира в друг европейски град. Тя се похвали преди час в Twitter, че е стъпила в един от люмите си европейски градове, като пътуването е планирала в последния момент.  И допълва, че обича това място и винаги си прекарва добре. Което показва, че тя вече не е на наша територия, тъй като София не отговаря на описанието. Освен това тя идва в България за първи път.

Естествено, това не означава, че няма да гледаме Парис във VIP Brother поне още няколко дни. Продуцентите ще ни представят епизоди с нейно участие от престоя й в Къщата.

Миналата година ситуацията в шоуто беше същата с единствената разлика, че голямата звезда на сезона тогава - Памела Андерсън, престоя с ден повече.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: Парис ХилтънVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
65
 
! Отговори
c8 преди 11 години
дали се е *** в къщата ?
10
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
#ignorРaris :))
9
2
 
13
 
! Отговори
не мерси преди 11 години
@ко това са им ПаРтита по Холивудски , не мерси , баси тъпнята , по добре порно актриси наркоманки , баси 300 000$ за DJ .
8
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз още не съм я видял тя вече заминала..........
7
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По категорична СОЦ гледка от Витошка, няма в БГ!
6
15
 
11
 
! Отговори
ПА ПА ПАрискува преди 11 години
Тя закакво дойде изобщо е*ати пачата!Като е богата кво си мисли че другите са под нивото и ли?Отишла е да търси по богати от нея или някой шейх с големи макари да е ***!
5
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А в един от любимите и градове в една от любимите и страни хората ровят по кофите за ***.
4
1
 
46
 
! Отговори
Journey преди 11 години
До МонархистЗащо трябва да лицемерничи?Получила е добра оферта, стояла е само в хотела и в къщата и след това веднага към летището.А за културния шок...сигурен съм, че само като е минала по бул.Брюксел и е видяла красивата соц гледка на полурушащи се панелки и изобщо не е искала да слиза от колата и да излиза от хотела. Чакала е да си тръгне, възможно най-бързо.
3
0
 
31
 
! Отговори
дфгхйфд преди 11 години
До 11тя ходи да ака в хотела си
2
1
 
103
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
150 000$ и преведоха по сметката,видя си хотелчето дали всичко върви добре и сега отиде да се чекне пред други балъци.Това е ,да имаш вуйчо владика и баща милиардер!
1
0
 
101
 
! Отговори
Монархист преди 11 години
Малко културен шок, тинтири-минтири, прибрала е хонорарчето и си е тръгнала. Пак добре, че не лицемерничи от сорта на колко хубаво си прекарала, колко хубави хора срещнала и т.н.